Wie is Joyce Folkertsma?

Mijn naam is Joyce Folkertsma, 28 jaar, en ik ben Luisterkindwerker. Dat betekent dat ik opgeleid ben volgens de Luisterkindmethode. Ik doe dit werk sinds de zomer van 2023. 

Ik was opzoek naar een spirituele opleiding die mij verder zou helpen om om te gaan met mijn sensitiviteit en paranormale vermogens. Het volgen van de opleiding was als thuiskomen: eindelijk kreeg ik grip op wat ik altijd al "gewoon" deed vanuit mezelf. Ik leerde om me af te stemmen op mensen, hun vragen en emoties te lezen en te voelen en nog veel meer. Nu kan ik gericht mensen helpen. Ik heb geleerd om voorbij het masker van mensen te kijken, om op onderbewust niveau contact te kunnen maken. Op die manier haal ik de kern van een probleem of vraag naar boven. In de afstemming kan namelijk alles gezegd worden. Het onderbewuste van degene waar ik me op afstem is aan het woord. Er wordt dus openlijk gecommuniceerd, want jouw wijze kern doet niet aan het verhullen van problemen of vraagstukken. Het onderbewuste is puur en liegt niet.

Heel bijzonder vind ik het om afstemmingen te mogen schrijven en ik voel mij vereerd dat mensen mij hun vragen toevertrouwen. De reacties zijn prachtig, van blij en bemoedigend tot emotioneel en verdiepend.

Stel mij je vragen, ik sta voor je klaar! 

Joyce Folkertsma; Luisterkindwerker, schrijver van afstemmingen, live readings en coach. Online of persoonlijk op beurzen en festivals.