"Lieve Ziel, ik luister en ben er klaar voor om te bloeien!"

Wil jij een live reading ontvangen of een schriftelijke afstemming?

Aanvragen voor een schriftelijke afstemming kunnen hieronder worden aangevraagd. Live readings worden alleen gedaan op beurzen en festivals, één op één.

Je kunt hier één of meerdere schriftelijke afstemmingen aanvragen. Hieronder zie je alle soorten afstemmingen die mogelijk zijn:

- alle persoonlijke vragen 
- jouw/jullie kinderwens 
- contact met overleden dierbaren of met mensen die zelf niet (meer) kunnen communiceren, zoals mensen met Alzheimer
- contact met jonge kinderen of baby's (in de buik) 
- contact met overleden kinderen of baby's 
- energetische reiniging van je huis

Lees hieronder verder voor meer informatie. 

Kosten: €82,50,- incl. btw. 

Je ontvangt één schriftelijke afstemming met 3 maanden spirituele, online coachsessies gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling.

Je wilt graag meer inzicht krijgen in je eigen onderbewuste. Je wilt weten wat jouw innerlijke wijze stem te zeggen heeft en jij wilt daar actief mee aan de slag. Je wilt groeien op persoonlijk en spiritueel vlak. Als jij gelooft dat jouw leven meer kan zijn, maar je kunt wel wat hulp gebruiken, dan is dit traject voor jou. Op een spirituele manier ga jij  samen met je coach aan de slag. In 3 coachsessies in 3 maanden gaan we de afstemming (reading) helemaal uitdiepen. We passen de wijsheid uit jouw persoonlijke afstemming toe in jouw dagelijkse praktijk, zodat jij meer plezier, zelfvertrouwen en spiritualiteit ervaart in je leven.

Kosten: €398,- 

Je ontvangt twee uitgebreide, schriftelijke afstemmingen met daarbij 6 maanden online, spirituele coachsessies gericht op blijvende persoonlijke ontwikkeling. 


Wil jij twee afstemmingen (readings) ontvangen en op een spirituele manier gecoacht worden voor 6 maanden? Dan is dit traject voor jou! Als jij wilt werken aan zelfontwikkeling op een spirituele manier, meld je dan aan. Als je blijvende verandering in je leven tot stand wilt brengen, is dit traject van 6 maanden voor jou. De wijsheid uit jouw onderbewuste, jouw ziel, wordt gebruikt als basis van jouw traject. Wil jij je hart gaan volgen en leven vanuit alignment? Je coach staat 6 maanden lang voor je klaar om jou te helpen. In de maandelijkse online coachsessies kijken we naar hoe jij je ontwikkelt en tussentijds is er altijd ruimte voor vragen en support! Jouw traject eindigt met een tweede, uitgebreide afstemming (reading). 

Kosten: €725,- 

Afstemming kind 

Vraag je je af waarom je kind bepaald gedrag vertoont en is dat voor hem/haar moeilijk onder woorden te brengen? Of wil je weten waar je kind behoefte aan heeft? Vraag dan een afstemming aan speciaal voor je kind. Dit kan zorgen voor inzichten en handvatten voor zowel de ouders als het kind zelf. Kinderen vanaf 10 jaar moeten zelf toestemming geven. 

 Afstemming kinderwens

Heb jij een kinderwens en heb je daar vragen over? Over dit thema kunnen vele vragen bestaan. Onzekerheid, verdriet en nieuwsgierigheid spelen hierbij vaak een rol. Misschien heb je al een kindje, maar lukt het niet om weer zwanger te worden of wil je dolgraag voor het eerst mama of papa worden, maar lukt het niet. Een afstemming kan helderheid bieden. 

 Afstemming woning

Voelt je huis niet als van jou, of heb je het gevoel dat er geen goede energie hangt? Grote kans dat er nog herinneringen uit het verleden in je huis opgeslagen zijn en daar zijn wij mensen zeker gevoelig voor. Met een afstemming op je huis, kan ik je huis zuiveren van negatieve energieën, sferen en spirits. 

Persoonlijke afstemming

Iedereen kan een persoonlijke afstemming aanvragen voor zichzelf. Heb jij vragen waar je niet uitkomt en wil je er achter komen wat jouw innerlijke stem, je ziel, jou te vertellen heeft? Vraag dan een afstemming aan en kom meer te weten over jezelf in dit leven of een vorig leven. Daarnaast kunnen mogelijke entiteiten aan het woord komen die jou iets te vertellen hebben.

Afstemming baby

Wil je weten wat jouw baby jou te vertellen heeft en waar hij/zij behoefte aan heeft? Of wil je graag weten hoe je baby de bevalling ervaren heeft? 
Vanaf de leeftijd van 8 weken kun je een afstemming aanvragen speciaal voor je baby. Dit kan zorgen voor inzichten en handvatten die zowel de baby, als jullie als ouders verder helpen.

Afstemming (overleden) familieleden

Je hebt nog die ene vraag voor je overleden vader, of je wilt weten wat je moeder in het verzorgingshuis nodig heeft nu ze alzheimer heeft. Dat soort vragen kunnen worden behandeld in een afstemming. Ondanks ziekte, beperkingen of overlijden kan er middels een afstemming contact worden gelegd. 

Wil je een schriftelijke afstemming, een live reading of een coachtraject aanvragen?
Of wil je iets vragen? Vul dan het contactformulier hieronder in.
Beschrijf de volgende punten: 

- Waar heb je interesse in: een afstemming, live reading of coachtraject
- Je naam en leeftijd
- Je woonsituatie en gezinssamenstelling
- Je vraag/vragen
- Een foto van jezelf (niet verplicht)

Na het versturen van het formulier neemt coach en reader Joyce Folkertsma contact met je op. 
Heb je vragen? 
Bel gerust naar 06 - 31 07 36 77 
of stuur een email naar:
[email protected]

Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.