Jouw persoonlijke reis, samen of als individu.

Afstemmingen & readings

Bij Innerlijk Wijs kun je terecht voor schriftelijke afstemmingen en live readings. Tijd om de kern van jouw probleem bloot te leggen en weer de regie over je leven te pakken!

Een afstemming is een ander woord voor reading. Ik lees en voel als "reader" jouw emoties en gedachten als ik een afstemming schrijf (op afstand). In de afstemming komt de reader met jouw onderbewuste in contact, zonder dat je daarvoor iets hoeft te doen. De reader voert een gesprek met jouw onderbewuste, waarin alles wat op dat moment belangrijk is aan het licht komt. In het gesprek kan alles gezegd worden wat er te vertellen is. Alles wordt opgeschreven. In de afstemming wordt de kern van jouw probleem bloot gelegd en worden er concrete handvatten gegeven om te groeien! 


Een afstemming kan daarnaast ook teruggaan naar een vorige leven of er kunnen entiteiten aan het woord komen die bij jou betrokken zijn. Zo kun je bijvoorbeeld een boodschap ontvangen van een gids, (overleden) familielid of last hebben van een auralifter die je energie verstoort. Alle afstemmingen worden geschreven op afstand. Een fysieke afspraak is dus niet nodig, maar we gaan zeker contact hebben!

Tijdens beurzen & festivals zijn er live readings aan te vragen. Deze readings worden mondeling met jou besproken, direct opgeschreven en aan jou meegegeven. Tijdens zo'n live reading kun je vragenstellen en heel gericht ingaan op een thema. Joyce geeft dan boodschappen door die er doorkomen bij haar. Deze boodschappen kunnen komen uit jouw onderbewuste, maar ook van (overleden) familieleden, baby's of gidsen en entiteiten. 
 

"Het ontvangen van een afstemming of reading, is als het lezen van een diepte interview met jezelf, je kind of een dierbare."