Jouw persoonlijke reis, samen of als individu.

Afstemmingen & coaching

Bij Innerlijk Wijs kun je terecht voor afstemmingen, live readings en verschillende coachtrajecten. Tijd om de kern van jouw probleem bloot te leggen en weer de regie over je leven te pakken!

Een afstemming is een ander woord voor reading. Ik lees en voel als "reader" jouw emoties en gedachten als ik een afstemming schrijf (op afstand). In de afstemming komt de reader met jouw onderbewuste - jouw wijsheid - in contact, zonder dat je daarvoor iets hoeft te doen. De reader voert een gesprek met jouw onderbewuste, waarin alles wat op dat moment belangrijk is aan het licht komt. In het gesprek kan alles gezegd worden wat er te vertellen is. Alles wordt opgeschreven. In de afstemming wordt de kern van jouw probleem bloot gelegd en worden er concrete handvatten gegeven om te groeien!  


Een afstemming kan daarnaast ook teruggaan naar een vorige leven of er kunnen entiteiten aan het woord komen die bij jou betrokken zijn. Zo kun je bijvoorbeeld een boodschap ontvangen van een gids, (overleden) familielid of last hebben van een auralifter die je energie verstoort. Alle afstemmingen worden geschreven op afstand. Een fysieke afspraak is dus niet nodig, maar we gaan zeker contact hebben!

Tijdens beurzen & festivals zijn er live readings aan te vragen. Deze readings worden mondeling met jou besproken, direct opgeschreven en aan jou meegegeven. De afstemmingen zijn uitgebreider en diepgaander en worden via email toegestuurd.

De coaching die je ontvangt is compleet gericht op de inhoud van jouw persoonlijke afstemming en jouw wensen. Samen met coach en reader Joyce Folkertsma ga je kijken hoe jij de inzichten uit de afstemming kunt implementeren in je dagelijks leven. Samen nemen jullie de te nemen stappen. Met steun van je coach verleg jij je grenzen. Jij groeit op persoonlijk en spiritueel gebied!
 

"Het ontvangen van een afstemming, is als het lezen van een diepte interview met jezelf."